måndag 2 november 2009

...

Hörde om dom "vänliga väninnorna och träningskompisarna" som hyllade sin duktiga väninna som vunnit en stor och ärofylld seger med sin hund.
Med avundsjukan som den värsta sjukdomen, så tyckte dom verkligen att deras väninna var värd den stora segern eftersom hon inte har samma sociala status som "väninnorna". Alltså inte för den duktiga hundägare/förare hon verkligen är. Härliga "vänner" den duktiga tjejen har.

Ja, uppenbarligen så förtjänar man sina segrar beroende på vilken bil man kör, hur man bor, hur man ser ut, vad man jobbar med, eller bara för att man är jäkligt duktig helt enkelt. Jag röstar för det sista.

Det otäcka i den här historien är att den är sann och att det är så vanligt förekommande i den här hundvärlden vi lever i. Falskheten finns alltid där, och den man tror står en närmast, kan vara den som står längst bort och alltid finner orsaker/möjligheter till att berätta/förmedla en uppdiktad eller skruvad historia värd att förmedla till dom som silar mygg och sväljer elefanter.

"Envy eats nothing but its own heart"

Ha en bra dag, idag blåser det i alla fall från rätt håll ;-))

/Stina

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar